A Három Holló Kávéházban finom kávéval, italokkal, ételekkel és nagyszerű kulturális, irodalmi és zenei programokkal várunk. Családias hangulat, jó szórakozás három szinten.

Piarista köz 1. (bejárat a Szabadsajtó út felől)

Covid-19 információk – óvintézkedések a Három Hollóban

Folyamatosan követjük a COVID19-el kapcsolatos fejleményeket, a működésünket igyekszünk úgy alakítani, hogy mind a vendégeink, mind a munkatársaink megbetegedésének kockázatát minimalizáljuk.

? A Három Holló minden termében több ponton kézfertőtlenítőket helyezünk ki.

? Munkatársaink fokozottan ügyelnek a higiéniai előírások betartására, munkavégzés közben maszkot viselnek. Fokozott figyelmet fordítunk a higiéniára, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a szellőztetésre.

? A rendezvénytermekben (kisterem, nagyterem) bonyolított színházi előadások, beszélgetések során – a hatósági előírásoknak megfelelően – kötelező a maszk viselése. Arra kérünk benneteket, hogy hozzatok magatokkal maszkot, ha elfelejtenétek, forduljatok bizalommal a személyzethez.

? Kérünk benneteket, hogy csak tünetmentesen látogassatok a Három Hollóba, ha bizonyítottan koronavírusos, vagy tüneteket mutató személlyel érintkeztetek a tervezett látogatást megelőző 14 napon, vagy magatokon észleltek tüneteket, maradjatok otthon.

? Folyamatosan követjük a híreket és a hatósági előírásokat. Minden változásról hírt adunk majd a Facebookon, illetve frissítjük ezt a bejegyzést is.

Várunk benneteket sok szeretettel!