A Három Holló Kávéházban finom kávéval, italokkal, ételekkel és nagyszerű kulturális, irodalmi és zenei programokkal várunk. Családias hangulat, jó szórakozás három szinten.

Piarista köz 1. (bejárat a Szabadsajtó út felől)

 

Mecénás Programunk

Magyarországon számos kiváló alternatív színházi társulat és egyéb kulturális értéket magas színvonalon művelő produkció létezik. A társulatok működésének finanszírozása soha nem volt egyszerű, mindig végtelen elhivatottságot igényelt mind előadói, mind szervezői oldalról. A Három Holló, mint befogadó helyszín olyan konstrukció bevezetését tűzte ki céljául, ami segíti az érintett társulatok és előadók működését.

.Ha társulatot képviselsz vagy előadóként szeretnél részt venni a programban

Ha színházi társulatként, előadóként nehézséget okoz a rendezvényeid finanszírozása, pénzügyi hátterének biztosítása, de ismersz olyan céget, ami rendezvényeinek megtartásához helyszínt keres, vegyél részt Mecénás Programunkban.

. Nem kell bérleti díjat fizetned, amennyiben az általad javasolt céggel megállapodunk abban, hogy rendezvényét a Három Hollóban tartja.

.. A társulat így mentesül a helyszínbérlés okozta költségek terheitől, a támogató külön ráfordítás nélkül kulturális támogatóként jelenik meg és reklámfelületet kap.

Amennyiben részt vennél programunkban, írj a mecenasprogramunk e-mailcímére.

..Ha egy cég képviseletében szeretnél részt venni a programban

Az alternatív színházak, társulatok és egyéb kulturális produkciók fennmaradásában a piaci szereplőknek különösen fontos támogató szerepük van. Mecénás programunk célja, hogy a kultúra mellett elhivatott vállalkozásoknak olyan konstrukciót kínáljon, amellyel komolyabb ráfordítás nélkül az alternatív társulatok és előadók aktív támogatóivá válhatnak.

Tartsd céges rendezvényedet a Három Hollóban és legyél egy kulturális program támogatója!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és köss össze bennünket egy általad támogatni kívánt előadóval, társulattal. Amennyiben sikerül megállapodnunk a céges rendezvényetekről, és a támogatni kívánt társulat a Három Holló profiljába illeszkedik, a művészeti produkció bérleti díját elengedjük. A Három Holló a ti céges rendezvényeteket garantáltan piaci áron biztosítja, a támogatott társulat előadásának bérleti díját nem terheli rátok.

Az előadás hirdetése során cégedet kiemelt támogatóként jelenítjük meg.

Amennyiben részt vennél programunkban, írj a mecenasprogramunk e-mailcímére.