A Három Holló Kávéházban finom kávéval, italokkal, ételekkel és nagyszerű kulturális, irodalmi és zenei programokkal várunk. Családias hangulat, jó szórakozás három szinten.

Piarista köz 1. (bejárat a Szabadsajtó út felől)

 

Nem leszünk gyarmat? – Küldj be véleményvideót, véleményszöveget!

A „Nem leszünk gyarmat?” kiállítás és művészeti projekt azt szeretné bemutatni, hogy a magyarok hétköznapi tapasztalataiban hogyan jelennek meg a kelet-közép európai és nyugat-európai emberek közötti kulturális és gazdasági különbségek, egyenlőtlenségek.

Külföldön dolgoztál? A rendszerváltás után, a privatizáció során veszítetted el a munkádat? Spárgát szedtél Németországban vagy Angliában? Utálod a kólát és a facebookot vagy éppen ellenkezőleg? Azt gondolod, hogy nem leszünk gyarmat, már gyarmat vagyunk, vagy éppen pont jó, ahol vagyunk, mi, magyarok?

Véleményedről készíts rövid, pár mondatos videót vagy hanganyagot, vagy írj szöveget, és küldd el a Három Holló Alapítványnak. A videókat egy film formájában dolgozzuk fel, és kiállítjuk. A válogatás jogát fenntartjuk.

Szeretnénk, ha sokféle vélemény megjelenne, olyanoké is, akik nem „értelmiségi” munkakörökben dolgoztak, dolgoznak, akik idősebbek, és akik hiánypótló témáról beszélnek. Főként személyes élményeket, tapasztalatokat várunk. A hang- vagy képminőség nem a legfontosabb szempont, felveheted egy régi mobillal is.

video

200degrees – Pixabay

Van véleményem, beküldöm!

A felvételeket, véleményeket a haromhollocsapat@gmail.com címre vagy a következő űrlapon keresztül beküldve várjuk. Ha emailt írsz, kérlek add meg a nevedet, emailcímedet és a videót illetve hanganyagot csatolva.

Beküldési határidő: december 20.

[caldera_form id=”CF5fb11491dd0e4″]