A Három Holló Kávéházban finom kávéval, italokkal, ételekkel és nagyszerű kulturális, irodalmi és zenei programokkal várunk. Családias hangulat, jó szórakozás három szinten.

Piarista köz 1. (bejárat a Szabadsajtó út felől)

 

Fotó- és képzőművészeti pályázat 2020

A COVID-19 vírus terjedése miatt a pályázati határidőt meghosszabbítottuk. Az új határidő: augusztus 31. A pályázatokat várhatóan szeptember elején bíráljuk el.

A Nem leszünk gyarmat? (Neokolonializmus a kelet-európai mindennapokban) kiállítás és művészeti projekt a szóbeli (és képi) történetmesélés eszközeivel szeretné bemutatni, hogy az emberek hétköznapi tapasztalataiban hogyan jelennek meg a kelet-közép európai és nyugat-európai emberek közötti egyenlőtlenségek, a kulturális különbségek, illetve a gazdasági berendezkedés anomáliái.

A kiállítás képeit, műalkotásait a Három Hollóban mutatjuk majd be.

Új témával bővült pályázatunk: koronavírus keleten és nyugaton. Felbontotta-e az eddigi elgondolásainkat keletről és nyugatról, Kelet- és Nyugat-Európáról a Covid-19 megérkezése? Hogyan érintette ez a magyar vendégmunkásokat? Változások hétköznapi életünkben, elképzeléseinkben, beszédmódunkban.